Frm1.net Forumları Yeni Nesil Eğlence Platformu

Tam Görünüm: Merhaba...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar, yada gençler mi deseydim.
Otomobil dünyası bizim gibi yaşlıların ilgisinide çekiyor tabii ama gençler bu işe çok daha fazla tutku ile bakıyorlar. Hal böyle oluncada bu forumun daha çok gençlerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.
Ama yinede üç torun sahibi bir dede olarak benide aranıza katarmısınız diyorum.
Nede olsa gönlümüz genç yani?

Selamlar, sevgiler.
@TRessam dostum aramıza hoşgeldin sefalar getirdin. Abi bizim yaşımız fazla olabilir ama ruhumuz ve gönlümüz genç bizim, yoksa forumlarda işimiz olmaz kahvehanede otururuz. biggrin Allah torunlarını sana bağışlasın ve üzün ömürler versin. Bizim çocuklar habire okuyacağız diyorlar, ama bizde torun sahibi olmayı isteriz. İnşallah yakın zamanda allah nasip ederse oda olucak. Aramıza tekrar hoşgeldin...
TRessam aramıza hoşgeldiniz demek istiyorum. Sizleri buralarda görmek çok güzel.iyi forumlar.
Sevgili Arşimet kardeşim;
Büyüklerimiz hep derlerdi "Torun çok tatlı oluyor" diye. İnsan bunu yaşayınca anlıyor. İnsan gençliğinde evlenip çocuk sahibi olunca, çeşitli nedenlerle çocuklarında yaşayamadığı yada eksik kalan sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmayı torunlarıyla yaşıyor. İşte onları tatlı yapanda bu oluyor galiba.
Rabbim sizede bu tatları yaşatır inşallah.
Ayrıca her ikinizede iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
İnşallah birlikte güzel günlerimiz olur.
Aynen sana katılıyorum. Amin amin diyorum...
aramıza hoşgeldiniz
arkadaşLar filmleri izlemek için nereye tıklıyoz ya bi yardımcı olun :D lan
(06-10-2009 03:02 PM)shandy16 Yazılan: [ -> ]arkadaşLar filmleri izlemek için nereye tıklıyoz ya bi yardımcı olun :D lan

Aramıza hoşgeldiniz @shandy16. Ana sayfada güzelce bir dolaşın ve hangi tip film izlemek için karar verin ve o bölüme girin. Bazı filmlerde gizli içerik vardır. Linki görmeniz için o konuya bir (teşekkür) mesaj yazmalısınız. Genelde linkler birinci mesajlarda yer alıyor. İyi eylenceler...
ne demek burada genç yaşlı yok hepımız bır aıleyız herkez genç

(06-10-2009 03:02 PM)shandy16 Yazılan: [ -> ]arkadaşLar filmleri izlemek için nereye tıklıyoz ya bi yardımcı olun :D lan

Bu ne terbiyesizlik kendine gel !

Referans Adresler